mandag 18. mars 2013

Info om butikken

Den 4e mars 2013 slo vi opp dørene!
Da rock´n roll-miljøet er stort i Nes og rundt omkring, og ikke minst hos oss sjøl, så valgte vi å følge drømmen og åpne butikk.

Hos oss får du kjøpt Westerskjorter fra bl a Ely Cattlemen og Wrangler. Vi har bowlingskjorter, Wrangler jeans og snekkerbukser fra Roundhouse, t-shirts fra Rock Steady og mye mer.
Vi har flotte rockabilly- og 50´s-kjoler fra bl a Hearts & Roses, i tilegg til en flott Vintage-avdeling med fokus på klær fra 40- og opp til 70-tallet. 50-talls inspirerte kjoler fra 80-tallet kan også slinke innom. ;)

Med søm i blodet etter mor og bestemor, så sys det også en del når tida rekker til, og dette kommer såklart ut i butikken! Hvis du har lyst å få et skjørt eller kjole sydd opp så ta gjerne kontakt for nærmere avtale!

Yesyes pub jobber hardt for å få opp Rock´n Roll-miljøet igen på Årnes og vi prøver å samarbeide da vi i stort sett har det samme klientellet. Du kan derfor kjøpe billetter hos oss til de fleste konserter med forkjøp. Nå i mai kommer både svenske John Lindberg Trio og sjølveste Robert Gordon skal spella under Årnesdagane, den 30e mai. Vel møtt!



 Besøksadresse:
Jernbanegata 21B, 2etg
2150 Årnes
(inngang fra parkering, mellom Libris og Expert)

Telefon: 97874216
E-post: bruelands@gmail.com
Facebook: facebook.com/Bruelands


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar